Akademik Paylaşım Etkinliğimizin 5. si düzenlendi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında Akademik Paylaşım Etkinliğimizin 5.si düzenlendi. Özellikle öğrencilere yönelik olan "KPSS Sürecinde Stratejik Plan" adlı sunumu Koordinatörlüğümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Muhammet ATASEVER sunmuştur.

Sunumda kitap okumanın önemine hayatımızın her alanında olduğu gibi ÖSYM sınavlarında da başarının dağarcığımızdaki kelime haznesine bağlı olduğuna değinildi. Düşünen, dinleyen, konuşan, üreten bireyler olmanın anahtarının okuma eylemiyle parelel olduğu vurgulandı. Ösym sınavlarında istenilen puanların nasıl elde edileceği KPSS ve ALES  sınavları özelinde iki farklı çalışma tekniğinin tanım ve tarifi ile gösterildi.Sınavlara hazırlık aşaması nasıl olmalı, hangi kaynaklar ne zaman ve ne şekilde kullanılmalı, bu süreçte özel eğitim kurumları lüzumlu mu gibi sorular cevaplanarak programa iştirak eden katılımcılarınsoruları ve dönütleriyle sunum sonlandırıldı.

1. görsel

2. görsel